Vážení zákazníci, v poslední době se setkáváme s podvodnými fakturami vystavenými s hlavičkou naší společnosti a nabídkami akcií a jiných investic. Tato věc je řešena s PČR. Naše společnost investice do akcií ani dluhopisů nenabízí. Pokud jste si od naší společnosti nic neobjednávali, podvodnou fakturu v žádném případě nehraďte a email přepošlete na adresu info@stepfinance.cz

Vyprodáno Doprava zdarma
Vyprodáno

Stříbrná mince Looney Tunes Bugs Bunny 1/2 oz proof 2018 Kód produktu: 7-00936

Cena

Upozorněte mě!
Základní charakteristika produktu
Výrobce
Emitent
Materiál
Typ
Ryzost
999,9/1000
Nominální hodnota
0,5 AUD
Kvalita
Proof
Rok vydání
2018
Hrana
vroubkovaná
Hmotnost (g)
Hmotnost
Průměr
32,6 mm
Balení
etuje + certifikát pravosti
Náklad
5 000 ks
Popis produktu

Looney Tunes - Bugs Bunny 1/2 Ag Proof

Animované komedie z produkce Warner Bros. inspirovaly mincovnu v Perthu, aby v roce 2018 vydala sérii mincí, které budou zachycovat postavičky této dnes již kultovní filmové a televizní produkce. Představujeme Vám první emisi této série, která zachycuje ikonickou postavičku Bugs Bunny. Jedná se o stříbrnou minci, která je současně uzákoněným platidlem ve státě Tuvalu.

Bugs Bunny je proslulou kreslenou postavičkou z mnoha animovaných komedií Looney Tunes. Tento zajíc se do světa kinematografie zapsal legendární větou: Co je, doktore? Na televizních obrazovkách nebo na stříbrném plátně se objevuje již od roku 1940. Za tak dlouhou dobu si již vydobyl značnou slávu a popularitu, o čemž svědčí mimo jiné i fakt, že má svoji hvězdu i na holywoodském chodníku slávy!

Lícová strana mince zachycuje podobiznu královny Alžběty II. Nechybí ani anglický nápis Queen Elizabeth II., ani údaj o hmotnosti a ryzosti a mince. Z líce se také dovídáme, že emitující zemí je ostrovní stát Tuvalu a že nominální hodnota dosahuje 50 centů. Rok 2018 nás zase odkazuje k datu ražby. Rubová strana zachycuje zajíce Bugs Bunny i s jeho typickou oranžovou mrkvičkou. Uveden je i nápis a také iniciála „P“, která je značkou mincovny v Perthu.

Tato mince potěší nejen příznivce klasické animované kinematografie, ale taky sběratele stříbrných mincí. Mince je dodávána s průhlednou vitrínkou, která umožňuje výhled na rubovou i lícovou stranu. Vše je navíc zabalené v bohatě ilustrované krabičce. Mincovna se rozhodla, že nevydá více než 5 000 kusů pro celý svět!

Bugs Bunny



Přijďte se poradit
k nám na pobočku

STEP Finance, a.s.

Bolzanova 1615/1, 110 00 Praha 1
Zobrazit na mapě

Pracovní doba:
v pracovních dnech 9:00 - 17:00
návštěvu je nutno předem domluvit

Naši partneři





Všechna práva vyhrazena © 2008-2024 | STEP Finance, a.s.
STEP Finance, a.s.
vám nabízí možnost volby více informací...