Vážení zákazníci, v poslední době se setkáváme s podvodnými fakturami vystavenými s hlavičkou naší společnosti a nabídkami akcií a jiných investic. Tato věc je řešena s PČR. Naše společnost investice do akcií ani dluhopisů nenabízí. Pokud jste si od naší společnosti nic neobjednávali, podvodnou fakturu v žádném případě nehraďte a email přepošlete na adresu info@stepfinance.cz

Vyprodáno Doprava zdarma
Vyprodáno

Sada 2 stříbrných mincí Star Trek Discovery 2 x 1 oz proof 2018 Kód produktu: 7-00954

Cena

Upozorněte mě!
Základní charakteristika produktu
Výrobce
Emitent
Materiál
Ryzost
999,9/1000
Nominální hodnota
2 AUD
Kvalita
Proof
Rok vydání
2018
Hrana
vroubkovaná
Hmotnost (g)
Hmotnost
Průměr
40,6 mm
Tloušťka
3.21 mm
Balení
etuje + certifikát pravosti
Náklad
5 000 ks
Popis produktu

Sada dvou mincí pro opravdové fanoušky StarTreku!

Mincovna v Perthu oslavuje jeden z nejznámějších kultovních snímků všech dob – StarTrek. Vydala sadu dvou jednouncových stříbrných mincí, které jsou vyrobeny v nejvyšší mincovní kvalitě proof. Současně se také jedná o legální platidlo ve státě Tuvalu.

StarTrek je dnes již legendární americký televizní seriál, který nám přibližuje osudy posádky vesmírné lodi Enterprise. Posádka během své mise navazuje kontakty s dalšími oblastmi hlubokého vesmíru, řeší diplomatické úlohy a čelí několika nebezpečným konfliktům. Star Trek: Nová generace byl poprvé vysílán v letech 1987–1994.

Rubová strana první mince zachycuje Michael Burnham, jednu z nejdůležitějších postav na lodi USS Discovery. Druhá mince potom zachycuje již zmiňované vesmírné plavidlo. Obě mince jsou vyrobeny v barevném provedení. Lícové strany klasicky zachycují královnu Alžbětu II. a název země emitenta. Nechybí ani informace, že mince byla vyražena v roce 2018. Nominální hodnota každé mince je stanovena na 1 dolar.

Jedná se o emisi, která zajisté nadchne všechny příznivce klasické televizní produkce. Tento drobný poklad určitě nesmí chybět v řadách sbírek investičních kovů. Mohlo by také jít o skvělý dárek pro fanoušky sci-fi, který nikdy neztratí svoji hodnotu.

Mince je zabalena v opravdu unikátním balení! Součástí je i certifikát pravosti. Mincovna se rozhodla, že vydá 5 000 ks pro celý svět!

star-trek-sada-dvou-minci-proof-2018999100092022018-proof002-6


Přijďte se poradit
k nám na pobočku

STEP Finance, a.s.

Bolzanova 1615/1, 110 00 Praha 1
Zobrazit na mapě

Pracovní doba:
v pracovních dnech 9:00 - 17:00
návštěvu je nutno předem domluvit

Naši partneři





Všechna práva vyhrazena © 2008-2024 | STEP Finance, a.s.
STEP Finance, a.s.
vám nabízí možnost volby více informací...