Vyprodáno Doprava zdarma
Vyprodáno

Stříbrná mince Mimoni Narozeniny 1 oz proof 2019 Kód produktu: 7-01186

Cena

Upozorněte mě!
Základní charakteristika produktu
Emitent
Materiál
Typ
Ryzost
999/1000
Nominální hodnota
2 NZD
Kvalita
Proof
Rok vydání
2019
Hmotnost (g)
Hmotnost
Balení
Dárkový blistr
Náklad
5 000 ks
Popis produktu

Stříbrná mince Mimoni Narozeniny 1 oz proof 2019

Představujeme novou stříbrnou minci, která je vyrobená z jedné trojské unce ryzího stříbra! Motivem se staly oblíbené postavičky z amerického filmu Mimoni, který si získal celosvětovou popularitu. Mince potěší zejména fanoušky mimoní rodinky a sběratele moderní numismatiky. Mincovna si dala záležet nejen na detailním provedení mince samotné, ale také na vypracování originálního dárkového balení.

Kevin, Stuart a Bob - to je slavná mimoní trojice, která se objevuje na filmových plátnech snad po celém světě. Mimoni jsou človíčci žluté barvy, kteří jsou na Zemi mnohem déle než lidstvo. Žijí v zemi věčného sněhu a ledu a mají jen jediný úkol - sloužit tomu největšímu padouchovi na světě! A tak se ocitli i ve službách děsivého Drákuly nebo obávaného Napoleona.

Na rubové straně mince se nachází tři rozpustilí mimoni, kteří si užívají narozeninovou oslavu. Okolo rozhazují drobné sladkosti. Rozjaření mimoni přejí oslavenci krásné narozeniny, jak lze vyčíst z anglického nápisu.  Lícová strana zachycuje královnu Spojeného království Alžbětu II. Nechybí ani nápis ELIZABETH II, název země emitenta, rok ražby a výše nominální hodnoty.

Produkt je uložen v originálním narozeninovém přáníčku, které potěší snad každého oslavence. Poutavý motiv mince, unikátní balení, vysoká ryzost stříbra a limitovaný náklad dělají z investiční mince nezapomenutelný a hodnotný narozeninový dárek, kterým se ale bude moci pochlubit jen několik málo šťastlivců! Mincovna se totiž rozhodla, že nevydá více než 5000 ks pro celý svět!

mimoni-narozeniny-2019-stribro-niue-3


Přijďte se poradit
k nám na pobočku

STEP Finance, a.s.

Bolzanova 1615/1, 110 00 Praha 1
Zobrazit na mapě

Pracovní doba:
v pracovních dnech 9:00 - 17:00
návštěvu je nutno předem domluvit

Naši partneři





Všechna práva vyhrazena © 2008-2024 | STEP Finance, a.s.
STEP Finance, a.s.
vám nabízí možnost volby více informací...