Vážení zákazníci, v poslední době se setkáváme s podvodnými fakturami vystavenými s hlavičkou naší společnosti a nabídkami akcií a jiných investic. Tato věc je řešena s PČR. Naše společnost investice do akcií ani dluhopisů nenabízí. Pokud jste si od naší společnosti nic neobjednávali, podvodnou fakturu v žádném případě nehraďte a email přepošlete na adresu info@stepfinance.cz

Vyprodáno Garance výkupu
Vyprodáno

Zlatá mince Řvoucí Grizzly 1 oz Kód produktu: 01000082

Cena (osvobozena od DPH)

Aktualizováno: 19.3.2024 15:00:02
Upozorněte mě!

Výkup Více informací o výkupu »

Cena v Kč
49 491
Cena v €
1 955
Základní charakteristika produktu
Emitent
Materiál
Typ
Ryzost
999,99/1000
Nominální hodnota
200 CAD
Kvalita
b.k.
Rok vydání
2016
Hrana
vroubkovaná
Hmotnost (g)
Hmotnost
Průměr
30 mm
Tloušťka
3 mm
Balení
zataveno v plastu včetně certifikátu
Popis produktu

Kanadská královská mincovnaRoyal Canadian Mint

Královská kanadská mincovna razí mince ze zlata, stříbra, platiny a paladia, známé jako Maple Leaf. Ústředí Královské kanadské mincovny sídlí v historické budově v centru Ottawy. Mincovna byla založena v roce 1908. Vyrábí se zde pamětní mince, investiční mince a medaile. Druhý výrobní závod sidlící v moderní budově v kanadském Winnipegu produkuje oběžné kanadské mince. Ty se razí v miliardových seriích.

Řvoucí Grizzly 1/1 Oz (Roaring Grizzly)

Kanadská investiční zlatá mince Řvoucí Grizzly je oficiální investiční zlatá mince Kanady. Je vyrobena z ryzího 24 karátového zlata o nejvyšší možné výjimečné ryzosti, a to 5 devítek (999,99/1000). Jedná se tak o nejvyšší ryzost investiční zlaté mince na trhu. Hmotnost mince je jedna unce (31,1 gramů).

Howling Wolf

Mince má nominální hodnotu 200 kanadských dolarů a je legálním platidlem na území Kanady. Takto vysoká nominální hodnota dělá z této zlaté investiční mince nejcennější legální platidlo o hmotnosti 1 unce, které je zároveň fyzickým zlatem.

„Řvoucí Grizzly“ je třetí emisí ze tří v sérii „volání divočiny“ . V roce 2014 byla vydána první mince, a to "Vyjící Vlk". V roce 2015 jsem mohli investovat do druhé série, a to do mince "Vrčící Puma". Všechny tři série mají společné téma „volání divočiny“.

Na lícní straně mince najdeme podobiznu královny Elizabeth II., kterou vypracovala Sussanna Blunt. Podobizna je doplněna textem „Elizabeth II, 200 Dollars, 2016“.

Rubová strana mince tohoto třetího ze třech zobrazení „volání divočiny“ zobrazuje siluetu řvoucího grizzliho s vlnami v pozadí. Centrálním prvkem obrázku je detailní, sofistikovaně zpracovaná silueta hlavy medvěda grizzlyho.

Řvoucí GrizzlyČím je mince zajímavá a unikátní?

Mince není unikátní jen svým designem, ale i svým vydáním. K této investiční zlaté minci je netradičně (u investičních mincí) vydáván i certifikát. Mince je společně s certifikátem zatavena v ochranném plastu ve tvaru kreditní karty. Na tomto certifikátu jsou uvedeny parametry mince (hmotnost, ryzost), název a logo výrobce, datum emise a podpis jednoho z šéfů mincovny.

Ryzost mince je 99.999%, což je nejvyšší ryzost jakou obecně přijímané a uznávané zlaté mince mají. Mince má omezený náklad a celkové počty vyražených mincí budou zveřejněny až na konci roku 2016, kdy skončí prodej. Možnost minci zakoupit tak budou potenciální zájemci mít pouze po celý rok 2016. Po vyprodání emise lze očekávat zvyšování ceny této mince na sekundárním trhu, které bude vyšší než prostý nárůst ceny zlata.


Graf vývoje prodejní ceny produktu v Kč

* do grafů jsou zapisovány ceny platné v 17.00
** do grafu za posledních 24 hod. jsou ceny zapisovány každých 5 minut

Přijďte se poradit
k nám na pobočku

STEP Finance, a.s.

Bolzanova 1615/1, 110 00 Praha 1
Zobrazit na mapě

Pracovní doba:
v pracovních dnech 9:00 - 17:00
návštěvu je nutno předem domluvit

Naši partneři





Všechna práva vyhrazena © 2008-2024 | STEP Finance, a.s.
STEP Finance, a.s.
vám nabízí možnost volby více informací...