Vážení zákazníci, v poslední době se setkáváme s podvodnými fakturami vystavenými s hlavičkou naší společnosti a nabídkami akcií a jiných investic. Tato věc je řešena s PČR. Naše společnost investice do akcií ani dluhopisů nenabízí. Pokud jste si od naší společnosti nic neobjednávali, podvodnou fakturu v žádném případě nehraďte a email přepošlete na adresu info@stepfinance.cz

Svoboda jménem zlato

Svoboda jménem zlatoCo by znamenal návrat ke zlatému standardu? Jakou roli hraje v historickém kontextu zlato? Jakým způsobem a proč investovat do tohoto slunečního kovu?

Přední švýcarský ekonom, poradce, finanční a ekonomický žurnalista profesor podnikové ekonomiky Dr. Hans J. Bocker se v jeho knize věnuje aktuálnímu tématu dnešní doby - nemocnému peněžnímu hospodářství a způsobům, jak jej uzdravit. Dnešní, ve své podstatě již virtuální, a proto falešné peníze, které fungují především jako mocenský nástroj nepatrné menšiny, jsou předurčeny k zániku ... Plíživé a nepřetržité vyvlastňování, k němuž znehodnocováním peněz ve prospěch dlužníků, dochází, nás postihuje bez rozdílu všechny.

Tato kniha má za úkol informovat, trvale motivovat k svobodnému myšlení. Je to kniha plná impulsů, provokující a čtivá. Lze v ní najít naději pro nás pro všechny!

KNIHA VYŠLA  9.9.2009 v nákladu 2000 kusů, po kterých "se jen zaprášilo". 1. DOTISK následoval k 1.4.2010, k 1.5.2011 vyšlo druhé, aktualizované vydání.

Doporučená maloobchodní cena .......... 279,--Kč vč. DPH (10%) 

Cena knihy pro naše klienty:

Při nákupu zboží do 300 000,--Kč ............................................ 200,--Kč vč. DPH (10%)
Při nákupu zboží do 600 000,--Kč ............................................ 100,--Kč vč. DPH (10%)
Při nákupu zboží nad 600 000,--Kč .......................................... zdarma


Knihu je možno zakoupit u nás v provozovně v Praze nebo v Náchodě při osobním odběru zboží. Knihu nezasíláme poštou ani samostatně neprodáváme. Samostatně knihu můžete zakoupit třeba v knihkupectví Kosmas.

 





Všechna práva vyhrazena © 2008-2024 | STEP Finance, a.s.
STEP Finance, a.s.
vám nabízí možnost volby více informací...