Vážení zákazníci, v poslední době se setkáváme s podvodnými fakturami vystavenými s hlavičkou naší společnosti a nabídkami akcií a jiných investic. Tato věc je řešena s PČR. Naše společnost investice do akcií ani dluhopisů nenabízí. Pokud jste si od naší společnosti nic neobjednávali, podvodnou fakturu v žádném případě nehraďte a email přepošlete na adresu info@stepfinance.cz

Velká inflace přichází
V minulém týdnu jsme se ze sdělovacích prostředků mohli dozvědět, že vítězem amerických prezidentských voleb se stal opět Barack Obama. Polovina voličů se naprosto nevysvětlitelně rozhodla udělit druhý volební mandát právě Obamovi. Další 4 roky šokujících deficitů a rekordního státního dluhu v USA jsou před námi. Dalo by se také říci, že vítězem amerických prezidentských voleb je inflace.

Ironií osudu je, že nadcházející inflace nejvíce dolehne na lidi s nejmenšími příjmy. Její neblahé účinky se nejvíce projeví na okraji společnosti, tedy mezi mezi chudými lidmi a menšinami. Tyto menšiny právě svoji jednoznačnou podporou vyzvedly Obamu k vítězství. Důsledek inflace tak nejvíce dolehne na tu skupinu lidí, která nemá prostředky a vědomosti, aby si s ní poradila. My ostatní snadno umístíme náš kapitál do hmotného majetku, jako jsou zlato, stříbro, nemovitosti apod. Tento hmotný majetek bude chránit naši kupní sílu před inflací.


Prudká reakce cen drahých kovů
Vitězem voleb je muž, za jehož první 4 leté prezidentské období se diky extrémně uvolněné měnové politice ceny zlata dostaly na dvojnásobek a ceny stříbra dokonce na trojnásobek původních cen. Obamovo vitězství a s tím spjaté očekávání zvyšující se inflace okamžitě podpořilo růst cen drahých kovů a i v příštích měsících a letech bude nepochybně  tlačit ceny drahých kovů směrem vzhůru.

Podívejte se na cenový vývoj za poslední 2 roky našeho velmi prodávaného produktu, a to investiční zlaté cihly Argor-Heraeus 500g.


Velká inflace přichází
                                                                                                                zdroj dat:  www.investicni-zlato.eu


Nesplatitelné dluhy
Výše státních a soukromých dluhů dnes v mnoha zemích několikanásobně převyšuje výši ročního produktu. Úroveň dluhů je už v současné době běžným způsobem naprosto nesplatitelná. Bez ohledu na způsob řešení je jisté jedno, náklady ponesou občané, a to buď v podobě ztráty hodnoty aktiv, růstu daní či snížení reálných důchodů inflační daní.


Nespořte, ale investujte !
Chcete-li si zachovat hodnotu Vašeho majetku do budoucna, zapomeňte na spoření prostřednictvím bankovních účtů, termínovaných vkladů v penzijních fondech a jiných formách peněžního spoření. Také nákup dluhopisů považujeme za velmi rizikový.

Nakupte aktiva, které mají svoji vnitřní hodnotu. Jako vhodnými se kromě zlata a stříbra mohou jevit i nemovitosti či pečlivě vybrané akcie. Všechny typy zmíněných investic mají své klady i zápory. Všechny mají své potenciální přínosy i rizika. Všechny však považujeme za mnohem bezpečnější, než držet hotovost. Držení nadměrné hotovosti považujeme za nejvyšší riziko.

Některými z výhod drahých kovů je jejich velmi snadná skladovatelnost, snadná přemístitelnost bez kontroly úřadů, nulová náročnost na údržbu a jejich okamžitá likvidita.

Nákup naprosto bez rizik
Chcete nakoupit zlato v objemu nad 500 000,- Kč a bojíte se jeho transportu do místa Vašeho bydliště? Investiční zlato Vám můžeme předat přímo v bezpečných prostorách Komerční banky, a.s., se sídlem v ulici Na Příkopě 33, Praha 1, kde Vám pomůžeme s otevřením bezpečnostní schránky. Nakoupené zlato můžete rovnou do takto zřízené bezpečnostní schránky umístit a dlouhodobě ho tam i bezpečně skladovat.

Bezpečnostní schránka je vedena na Vaše jméno a přístup do ní máte pouze Vy nebo Vámi zmocněná osoba. Vstupovat do své bezpečnostní schránky můžete kdykoliv v otevírací době výše uvedené banky. Schránka je v základní ceně 1 200,- Kč na rok pojištěna až do výše 1 mil. Kč. Schránku lze však pojistit až do částky 10 mil. Kč. Obsah schránky je anonymní a banka nezkoumá co do schránky vkládáte.

Investujte včas
Máte-li volné finanční prostředky, které chcete do zlata investovat, neváhejte s nákupem. Inflační očekávání žene cenu zlata už 12 let vzhůru a s největší pravděpodobností tomu tak bude i v letech následujících. Vyčkávání s nákupem a čekání na příznivější ceny se tedy nemusí vyplatit.


Jan Háze
Investiční-zlato.eu


Proč nakoupit u nás? Co Vám jinde nenabídnou?
   - nejlepší ceny drahých kovů v ČR a SR
   - nejlepší poměr cen prodej - výkup
   - zboží skladem
   - okamžitá fixace cen
   - jistota výkupu - peníze ihned
   - skvělé reference

---

Toto je komerční sdělení Investicni-zlato.eu, s jehož zasíláním jste souhlasili zadáním Vašeho e-mailu do formuláře na stránkách. Odhlásit jej můžete na stránce https://www.investicni-zlato.eu/odhlaseni






Všechna práva vyhrazena © 2008-2024 | STEP Finance, a.s.
STEP Finance, a.s.
vám nabízí možnost volby více informací...