Vážení zákazníci, v poslední době se setkáváme s podvodnými fakturami vystavenými s hlavičkou naší společnosti a nabídkami akcií a jiných investic. Tato věc je řešena s PČR. Naše společnost investice do akcií ani dluhopisů nenabízí. Pokud jste si od naší společnosti nic neobjednávali, podvodnou fakturu v žádném případě nehraďte a email přepošlete na adresu info@stepfinance.cz

Dobrý den,


dovolujeme si Vás informovat o změnách, které jsme provedli v tomto měsíci. Všechny změny jsme provedli z důvodu, abychom Vám i nadále mohli nabídnout konkurenční ceny a aby naše nabídka zůstala jednou z nejlepších (ne-li nejlepší) na českém trhu.


Zrušení některých možností nákupu

Zrušili jsme osobní dopravu zboží do Brna a Bratislavy a také  jsme zrušili zasílání zboží Slovenskou poštou slovenským zákazníkům. Nadále však stále nabízíme osobní „Dopravu do Vašeho města“, tu jsme nyní však zpoplatnili.


Snížení cen - výhoda pro většinu zákazníků

Zrušením některých možností nákupu nyní můžeme nabídnout zajímavější ceny, které přinesou lepší nákupní příležitost pro většinu našich zákazníků. Naše produkty tedy nyní koupíte za ještě lepší ceny než v minulosti. Věříme, že provedené změny většina našich zákazníků přivítá a že přispějí k větší spokojenosti s našimi službami.


Co se děje na trhu? Budou ceny zlata nadále stagnovat, nebo se dočkáme růstu už v blízké době?

Zlato si v posledních měsících vybírá oddechový čas na své mnohaleté spanilé a ničím nerušené jízdě směrem k dalším cenovým rekordům. Tento oddech má z našeho pohledu 3 zásadní důvody:


  • překotný cenový nárůst v roce 2011
    V roce 2011 jsme byli svědky nevídaně prudkého vzestupu cen zlata, a to z úrovně 1400,--USD až na 1900,--USD. Tento prudký vzestup byl nadále stejným tempem neudržitelný a volal po rozumné cenové korekci, jíž jsme nyní svědky
  • zpomalení čínské ekonomiky
    Zpomalení čínské ekonomiky (jakožto největšího světového vývozce a zároveň významného dovozce surovin) z předpokládaného růstu 8,3% na „pouhých“ 8,1% mělo značný dopad na pokles cen mnoha komodit, mezi nimi i drahých kovů
  • dubnové prohlášení FEDu o odložení QE3
    Dubnové prohlášení FEDu (americké centrální banky) o odložení QE3 (3. vlna kvantitativního uvolňování) mělo také negativní vliv na ceny nejen akcií, ale velmi výrazně se podepsalo i na cenách zlata. Tento vliv je však pouze dočasný a potichu se blížící inflace bude z dlouhodobého pohledu mít pozitivní a nezadržitelný vliv na další růst cen drahých kovů.


Zlato bylo i z výše uvedených důvodů v posledních měsících pod silným prodejním tlakem, který přirozeně obrátil sentiment trhu na velmi pesimistický. Tento negativní vývoj vyvolal spoustu obav, úzkostí a starostí v srdcích mnoha investorů.


Lze však předpokládat, že i tato korekce se stane velmi rychle minulostí a investoři, kteří využijí dočasného poklesu cen, budou v blízké budoucnosti odměněni skvělými zisky. Moudří investoři nakupují v dobách poklesu, kdy ostatní mají strach vstoupit na trh. Jen to je však cesta k nadprůměrným ziskům.


„Mějte strach, když ostatní jsou chamtiví, buďte chamtivý, když ostatní mají strach!“ -  Warren Buffett, legendární investor


Jděte proti davu, využijte dočasných výhodných cen a doplňte svůj zlatý poklad o několik dalších slitků či mincí za velmi atraktivní ceny.


S pozdravem: Jan Háze

                     Václavická 1214

                     547 01  Náchod

                     Tel.: 491 110 688

                     mobil.: 777 556 138

                     www.investicni-zlato.eu

                     info@investicni-zlato.eu



P.S.: Primárním důvodem pro nákup investičního zlata by však neměla být snaha o vysoké kurzové zisky, ale uchování hodnoty majetku do budoucna pro Vás a Vaše blízké.

____________________________________________________________________________


Nabízíme našim klientům nejlepší poměr mezi prodejní a výkupní cenou zlata v ČR a SR. Peníze za výkup vyplatíme ihned při převzetí zboží, a to až do výše 300 000,--Kč.


Chcete vědět, jak se vyvíjela prodejní cena jednotlivých produktů v minulosti? Tuto informaci najdete graficky znázorněnou v detailech jednotlivých produktů.


Chcete být informováni e-mailem, pokud cena Vámi sledovaného produktu dosáhne stanoveného cíle? Nastavte si hlídacího psa. Najdete ho v detailu každého produktu pod ikonou zvonečku .


Několik důvodů proč investovat do fyzického zlata. Několik důvodů proč nakoupit u nás.



---

Toto je komerční sdělení Investicni-zlato.eu, s jehož zasíláním jste souhlasili zadáním Vašeho e-mailu do formuláře na stránkách. Odhlásit jej můžete na stránce https://www.investicni-zlato.eu/odhlaseni






Všechna práva vyhrazena © 2008-2024 | STEP Finance, a.s.
STEP Finance, a.s.
vám nabízí možnost volby více informací...