Vážení zákazníci, v poslední době se setkáváme s podvodnými fakturami vystavenými s hlavičkou naší společnosti a nabídkami akcií a jiných investic. Tato věc je řešena s PČR. Naše společnost investice do akcií ani dluhopisů nenabízí. Pokud jste si od naší společnosti nic neobjednávali, podvodnou fakturu v žádném případě nehraďte a email přepošlete na adresu info@stepfinance.cz

Nová vlna tištění peněz

Určitě neunikly Vaší pozornosti zprávy z tisku, ve kterých jste se mohli dočíst, že významné centrální banky chtějí zahltit svět dalšími novými inflačními penězi. Jak Americká centrální banka (FED), tak i Evropská centrální banka (ECB) se rozhodly, že podpoří ekonomický růst dalším tištěním nových peněz.


Tiskneme neomezeně
FED chce tisknout nové peníze v objemu 40 miliard USD měsíčně, ECB hodlá tisknout peníze na záchranu upadajícího eura v neomezeném rozsahu. Ani Česká centrální banka (ČNB) nechce zůstat pozadu. Třetí vlna kvantitativního uvolňování právě začala.


Zlato na nových rekordech
Jak na nové neomezené tištění peněz reagovaly ceny zlata? Ano, tak jak jedině mohly - výrazný růst cen zlata na sebe nenechal dlouho čekat. Ceny zlata v eurech a korunách se dostaly na nové historické rekordy. Podívejte se na cenový vývoj za poslední 2 roky našeho velmi prodávaného produktu, a to investiční zlaté cihly Argor-Heraeus 250g.


                                           Graf vývoje prodejni ceny produktu v Kč
Argor 250g
                                                                                                                  zdroj dat: www.investicni-zlato.eu

Dosáhne zlato ceny 10 000 USD?
Je zřejmé, že po dlouhé několikaměsíční korekci nyní cenový růst zlata pokračuje a nic nebrání tomu, abychom se v následujících měsících podívali na nové rekordní hodnoty. Někteří analytici dokonce hovoří o cílových cenách zlata dosahujících 10 000 USD. Je evidentní, že nově započatá neomezená vlna tištění peněz podpoří další růst cen zlata (stříbra) a nových historických cen se dočkáme i v dolarech (USD). Těšme se na zajímavé období. Horký podzim právě začíná.


Možné prodlevy v dodávkách
Nevyužili jste našich doporučení k nákupu zlata nebo doporučení k nákupu stříbra a nenakoupili za příznivé ceny v letních měsících? Ano, tyto letní ceny se nám pravděpodobně již nevrátí, ale využijte pro svůj nákup alespoň současné okamžité dostupnosti zlatých slitků a nakupte bez čekání.

Lze předpokládat, že se zvyšujícím se zájmem o investiční zlato v podzimních měsících bude opět celosvětově docházet k výpadkům v dodávkách investičního zlata. Dodací lhůty nejprodávanějších slitků na našem trhu Argor-Heraeus budou pravděpodobně také u všech dodavatelů prodloužené. Těmto prodlevám nedokážeme zabránit ani přes naše obvykle velké skladové zásoby.


Jan Háze
Investiční-zlato.eu


Proč nakoupit u nás? Co Vám jinde nenabídnou?
   - nejlepší ceny drahých kovů v ČR a SR
   - nejlepší poměr cen prodej - výkup
   - zboží skladem
   - okamžitá fixace cen
   - jistota výkupu - peníze ihned
   - skvělé reference

---

Toto je komerční sdělení Investicni-zlato.eu, s jehož zasíláním jste souhlasili zadáním Vašeho e-mailu do formuláře na stránkách. Odhlásit jej můžete na stránce https://www.investicni-zlato.eu/odhlaseni






Všechna práva vyhrazena © 2008-2024 | STEP Finance, a.s.
STEP Finance, a.s.
vám nabízí možnost volby více informací...