Vážení zákazníci, v poslední době se setkáváme s podvodnými fakturami vystavenými s hlavičkou naší společnosti a nabídkami akcií a jiných investic. Tato věc je řešena s PČR. Naše společnost investice do akcií ani dluhopisů nenabízí. Pokud jste si od naší společnosti nic neobjednávali, podvodnou fakturu v žádném případě nehraďte a email přepošlete na adresu info@stepfinance.cz

Blížíme se dalším cenovým rekordům?


Jak to vypadá na trhu? Co nás čeká v příštích měsících? Zkusme se podivat na současné dění a odhadnout další vývoj. I přes stagnaci dolarových cen zlata můžeme v posledních dnech sledovat výrazný cenový nárůst cen této komodity vyjádřené v českých korunách a v eurech. Je to dáno zejména výrazným oslabením těchto měn vůči americkému dolaru.


Ceny našich produktů se tak opět blíží ke svým maximálním hodnotám dosaženým v listopadu 2011 a v únoru 2012 a dá se předpokládat že tyto rekordní hodnoty v brzké době prolomí a budou pokračovat ve zdolávání dalších maxim.



Vývoj ceny slitku Argor-Heraeus 100g

graf 1

zdroj dat:                                                                                                       www.investicni-zlato.eu


Ač se v současné době může zdát americký dolar jako bezpečný přístav pro umístění majetku investorů, zcela jistě tomu tak není a věříme, že v nebližších měsících si tuto situaci investoři uvědomí. Můžeme se stát tedy svědky růstu cen zlata i v dolarovém vyjádření. Těšme se na zajímavý podzim.



Stříbro stále pod tlakem


I přes téměř rekordní ceny zlata zůstává nadále stříbro v nemilosti investorů a neustále se pohybuje v blízkosti 18 měsíčních minimálních hodnot. Ze svých rekordních cen téměř 50 dolarů kleslo skoro na polovinu a nyní se stále prodává za ceny okolo 27 USD.



Vývoj ceny stříbra za posledních 5 let v USD

cena stříbra



Stříbro je nyní velmi podhodnoceno vzhledem k rekordním cenám zlata. Lze předpokládat, že tato situace nebude trvat dlouho a v krátké době budeme svědky výrazného růstu cen stříbra, který pravděpodobně významně překoná očekávaný cenový růst zlata.


Při investici do fyzického stříbra však nezapomínejte, že stříbro není osvobozeno od DPH a při jeho nákupu zaplatíte DPH ve výši 20%. Vzhledem k této nevýhodě investice do fyzického stříbra doporučujeme investorům s investičním horizontem přesahujícím 5 let.


Pro investici do stříbra Vám můžeme nabídnout tyto produkty:
Wiener Philharmoniker 1/1 Oz stříbrná mice

Wiener Philharmoniker


Maple Leaf 1/1 Oz stříbrná mince

Maple Leaf


Argor-Heraeus 1 kilo stříbrný slitek

Argor Heraeus 1 kilo


Všechny produkty máme skladem a ihned k dodání.


Využijte letní stagnace a nakupte stříbro za velmi zajímavé ceny.


Jan Háze

Investiční-zlato.eu



---

Toto je komerční sdělení Investicni-zlato.eu, s jehož zasíláním jste souhlasili zadáním Vašeho e-mailu do formuláře na stránkách. Odhlásit jej můžete na stránce https://www.investicni-zlato.eu/odhlaseni





Všechna práva vyhrazena © 2008-2024 | STEP Finance, a.s.
STEP Finance, a.s.
vám nabízí možnost volby více informací...