Vážení zákazníci, v poslední době se setkáváme s podvodnými fakturami vystavenými s hlavičkou naší společnosti a nabídkami akcií a jiných investic. Tato věc je řešena s PČR. Naše společnost investice do akcií ani dluhopisů nenabízí. Pokud jste si od naší společnosti nic neobjednávali, podvodnou fakturu v žádném případě nehraďte a email přepošlete na adresu info@stepfinance.cz

Dobrý den,


dovolujeme si Vás informovat o některých změnách, které jsme provedli v poslední době a které Vám usnadní nákup u nás.


Zálohové platby sníženy na 10%

Od úterý 29.05.2012 snižujeme požadavky na zálohové platby, a to z předchozích 20% na aktuálních 10%. Tuto změnu provádíme z důvodu našeho přesvědčení, že ceny drahých kovů se nacházejí v blízkosti lokálních minim a nehrozí riziko prudkého propadu trhů.


Pro Vás to znamená, že pro fixaci ceny drahých kovů Vám stačí uhradit pouhých 10% do 2 hodin (60 minut u objednávek nad 300 tis. Kč) po obdržení zálohové faktury. Zbylých 90% zaplatíte až při dodání zboží. Samozřejmě zůstává možnost zaplatit i 100% předem, což mnozí z Vás rádi využívali.


Okamžitá fixace cen až do částky 3 000 000,--Kč (120 000,--Eur)

Nově jsme zvedli limit pro okamžitou fixaci ceny ihned při odeslání Vaší objednávky, a to až do výše 3 mil. Kč (původně 1,2 mil. Kč). Stačí provést objednávku a během 2 hodin (60 minut u objednávek nad 300 tis. Kč) po obdržení zálohové faktury zaslat doklad o provedení zálohové platby.


Chcete-li tedy nyní objednat zboží v částce do 3 mil. Kč, nemusíte skládat garanční zálohu předem, ale můžete rovnou provést závaznou objednávku a zálohovou platbu zaslat ve výše zmíněném termínu. I pro objednávky nad 3 mil. Kč je za určitých podmínek možno provést okamžitou fixaci ceny bez skládání garanční zálohy. To je však nutno předem telefonicky projednat.


Nečekejte až Vám ostatní prodejci zafixují ceny teprve po obdržení Vaší platby. Objednávkou u nás si cenu zafixujete okamžitě a víte za kolik skutečně nakoupíte !!!


Osobní odběr v Praze bez plateb předem

Při osobním nákupu u nás v Praze platit předem nic nemusíte, zaplatíte až při nákupu zboží.


Jan Háze

Investicni-zlato.eu



---

Toto je komerční sdělení Investicni-zlato.eu, s jehož zasíláním jste souhlasili zadáním Vašeho e-mailu do formuláře na stránkách. Odhlásit jej můžete na stránce https://www.investicni-zlato.eu/odhlaseni






Všechna práva vyhrazena © 2008-2024 | STEP Finance, a.s.
STEP Finance, a.s.
vám nabízí možnost volby více informací...