Vážení zákazníci, v poslední době se setkáváme s podvodnými fakturami vystavenými s hlavičkou naší společnosti a nabídkami akcií a jiných investic. Tato věc je řešena s PČR. Naše společnost investice do akcií ani dluhopisů nenabízí. Pokud jste si od naší společnosti nic neobjednávali, podvodnou fakturu v žádném případě nehraďte a email přepošlete na adresu info@stepfinance.cz

Vážení klienti,

 

dovolujeme si Vás informovat, že s platností od 01.06.2013 měníme právní formu našeho podnikání z fyzické osoby Jan Háze na osobu právnickou STEP Finance, a.s.

 

Základní kapitál společnosti STEP Finance, a.s. je 6 000 000,--Kč. Společnost je ze 100% v českých rukou a jediným vlastníkem je Jan Háze – zakladatel a dlouholetý provozovatel serveru Investiční-zlato.eu. To dává našim zákazníkům záruku kontinuity, jistoty, stability a důvěryhodnosti.

 

Veškeré kontaktní údaje zůstávají nezměněny a zůstanou stejné jako u  fyzické osoby. Nemění se tedy adresa sídla společnosti, adresa provozovny v Praze, telefonní čísla, www stránky ani e-mailové kontakty. Drobnou změnou je nový Skype kontakt (step-finance).

 

Jedinou významnou změnou je změna veškerých čísel bankovních účtů. Nová platná čísla najdete opět na všech námi zasílaných dokumentech. Pokud jste měli vytvořeny šablony v internetovém bankovnictví, proveďte si prosím jejich změnu. mBank přestala být námi podporovanou bankou, jelikož neumožňuje zřízení účtů pro právnické osoby.

 

Na níže uvedených odkazech najdete podrobnější informace o naší společnosti:

 

Jsme přesvědčeni, že změnu právní formy uvítáte a věříme, že se staneme pro Vás ještě důvěryhodnějším partnerem v obchodě s drahými kovy.

 

Jan Háze
STEP Finance, a.s.
Václavická 1214
547 01  Náchod

info@investicni-zlato.eu

www.investicni-zlato.eu




Všechna práva vyhrazena © 2008-2024 | STEP Finance, a.s.
STEP Finance, a.s.
vám nabízí možnost volby více informací...